Reluare activitate cercetășească

Activitatea cercetășească poate fi reluată începând cu data de 22 iunie 2020, respectând cu strictețe regulile pentru derularea activităților cercetășești în timpul pandemiei COVID-19 descrise aici

Având în vedere că atât situația sanitară, cât și situația legală încep să se relaxeze, ne bucurăm să putem să luăm în considerare, cu responsabilitate, reluarea activității cercetășești. În realizarea acestui obiectiv avem două priorități – siguranța cercetașilor și a comunităților lor și respectarea cu strictețe a normelor sanitare / legale care se aplică, în ordinea asta.

  1. Pentru aceasta, Consiliul Director a creat un document în care sunt detaliate principiile generale și regulile concrete ce trebuie respectate pentru a ne putea relua activitatea – document ce se poate schimba în funcție de parcursul pandemiei și de reacțiile autorităților relevante -, și care se află în acest moment în dezbatere către Centrele Locale, cu termen limită pentru primirea feedback-ului pentru 24 iunie.
  1. Considerăm perioada de tranziție perioada între astăzi, 22 iunie, când nu mai este suspendată activitatea cercetășească și 26 iunie, când estimăm că vom lua decizia finală a CD privind protocolul ce se impune a fi respectat în derularea activităților cercetășești, care va cuprinde și feedback-ul primit din partea Centrelor Locale acolo unde situația o impune.

Pentru perioada de tranziție se pot derula activități cercetășești, cu respectarea cu strictețe a protocolului vizând principiile generale de reluarea a activității, în forma publicată inițial.

  1. Pentru întrebările care apar din partea Centrelor Locale actualizăm în permanență Q&A de la finalul documentului astfel încât informațiile de care aveți nevoie să vă poate fi de folos în timp util pentru reluarea activităților.
  1. Obligativitatea transmiterii tuturor detaliilor din document, inclusiv aceasta, către membrii din Centrele Locale, și către părinți și comunitatea mai largă a Centrelor Locale.
  1. Pentru orice întrebare legată de reluarea activităților, pentru care aveți nevoie de sprijin și ghidaj sau de informații pe care nu le regăsiți sau sunt neclare în documentul publicat ne puteți contacta în orice moment la telefon 0736 341 822/ mihaela.girleanu@scout.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

WhatsApp chat