Depăşeşte-ţi limitele! Aventura vieţii tale poate începe acum!

Răspunde provocării: Fii cercetaş!

Împreună cu alţi 28 de milioane de cercetaşi ai ocazia să faci lumea mai bună, să încerci şi să înveţi lucruri noi, de la activităţi de aventură la ecologie, de la proiecte comunitare şi sociale la multe călătorii în lumea întreagă, la interacţiunea cu diferite culturi.
A fi cercetaş nu e exagerat de greu. Nu e exagerat de solicitant. Şi în mod cert nu e plicticos. E o chestiune de voinţă. Un resort interior, care să te facă să simţi că ai un cuvînt de spus, că trebuie să acţionezi şi să sfârşeşti prin a afla că împreună suntem puternici. Putem aduce schimbarea.
A avea încredere în tine şi în alţii. A te educa pentru a fi util tuturor. A învăţa pentru a putea ajuta. A face tot ce-ţi stă în putere. A nu te descuraja, a nu te da bătut. A crede. Cercetaşul este „loial, de încredere, săritor, prietenos, politicos, bun, ascultător, econom, vesel, curajos, pur, credincios”. Nu e un portret al tânărului ideal, e unul realizabil. Un cercetaş nu e un om perfect, e doar un om care… se străduieşte, alături de alţii, să lase lumea „puţin mai bună decât a găsit-o”. Un om care speră!
Să sperăm cu toţii şi… să fim cercetaşi!

Strada 7 Septembrie 1485, Mioveni, România

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

WhatsApp chat