Mizați pe EDUCAȚIE!

Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei, initiatiza si in acest an campania de strangere de fonduri „2% pentru cercetasi”.

Aceasta campanie are ca scop directionarea a 2% din impozitul dumneavoastra pentru educareaa mii de tineri spre a deveni cetateni responsabili ai acestei tari.
Scurtătură pentru Formular 2% pentru ONCR

Ce este 2%?

Sistemul”2%” permite contribuabililor persoane fizice sa directioneze 2% din impozitul lor pe venit catre o organizatie neguvernamentala. Este un sistem prin care cetatenii au posibilitateasa decida in mod direct ce se intampla cu impozitele lor. Mai exact, din banii care oricum sunt platiti de dvs ca impozit lunar, puteti sa decideti ca 2% din ei sa ii investiti in educatia tinerilor din Romania.

Cine sunt cercetasii?

Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei (ONCR) este o organizatie non guvernamentala, non profit, care se ocupacu educarea copiilor si tinerilor cu varste cuprinse intre 7-21 deani. Metodele noastre de educatie sunt: invatarea prin actiune, lucrul in grupuri mici, activitati in natura, sistem de progres personala adaptat fiecarei categorii de varsta.

De ce avem nevoie de sprijinul vostru?

  • Pentru ca oferim educatie pentru viata complementara celei primite la scoala, biserica sau acasa.
  • Pentru ca avem un program educational pentru copii si tineri testat de 100 de ani in intreaga lume, cu rezultate deosebite asupra dezvoltarii armonioase a acestora.
  • Pentru ca cercetasii invata sa se descurce in orice situatie si sa faca fata provocarilor ce vin in fiecare zi.
  • Pentru ca aici se construiesc caractere puternice si lideri integri care vor sta la baza societatii de maine.
Strada 7 Septembrie 1485, Mioveni, România

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

WhatsApp chat