ONCR – Newsletter 35 din 2016

LUMINA PĂCII 2016 | Ceremonii București, Arad și Iași

Delegația Lumina Păcii s-a întors din Viena, împărtășind mai departe bucuria dialogului ecumenic între confesiuni în comunitățile din care fac parte. Dacă vreți să aflați mai multe despre experiența celor 35 de cercetași, vă rugăm să citiți articolul.

În continuare, invităm fiecare Centru Local să preia Lumina Păcii în cadrul Ceremoniilor regionale, după cum urmează:

Lumina Faptei Bune

În acelaşi timp, vă încurajăm să implementaţi iniţiativa Lumina Faptei Bune 2016, pe care o puteţi descărca aici sau pe site, Proiectul Lumina Păcii.

Însemn Lumina Păcii 2016

Dacă încă nu ați comandat însemne Lumina Păcii 2016, vă rugăm să trimiteţi un email de precomandă la lumina.pacii@scout.ro cu un număr aproximativ de însemne pentru Centrul dvs. Local.

ENP | START pentru îmbunătățirea calității programelor ONCR

În weekendul 9-11 decembrie a avut loc prima întâlnire ENP, la care au fost prezenți 14 membri, reprezentanți ai fiecărei ramuri de vârstă. Pe lângă exercițiile de consolidare a echipei, participanții au inițiat procesul de reînnoire a pedagogiei, după modelul RAP – prima etapă – “analiza nevoilor și aspirațiilor copiilor și tinerilor”. Pentru a fi validat și finalizat acest pas, ENP va apela atât la expertiza unor psihologi, sociologi și experți în educație, cât și la statistici recente publicate de instituții abilitate în domeniu, oferind astfel o propunere educațională care să fie reprezentativă pentru societatea în care trăim. Următoarea întâlnire de lucru va avea loc în 10-12 februarie 2017. Vom reveni cât mai curând cu detalii.

CARDURI | Actualizare adresă de corespondență

Am dat în lucru cardurile de membru ONCR și am vrea să le trimitem către voi prin poștă. Vă rugăm să vă asigurați că aveți adresa de corespondență actualizată și completă pe www.oncr.ro. Adresa ar trebui să arate așa:

  • Nume/ Prenume persoană de contact
  • Denumire completă Centru Local
  • Stradă și număr stradă (bloc, apartament dacă e cazul), Cod Poștal
  • Localitate, județ

Verificați atent și luați în considerare că există adresa sediului Centrului Local și adresa de corespondență. Noi vom utiliza adresa de corespondență, și dacă nu este corect trecută, nu garantăm că veți primi cardurile.

ROJAM | Reminder înscrieri – contribuție de participare redusă [DDL 31 decembrie 2016]

Vă reamintim că termenul limită de înscriere cu contribuția de participare de numai 450 lei este 31 decembrie 2016. În momentul înscrierii trebuie achitat 40% din sumă, urmând ca restul de plată să fie achitat în alte 2 tranșe. De asemenea, vă reamintim că pentru a putea efectua înscrierea unei patrule, e nevoie ca toți membrii să aibă cotizația la zi (cel puțin trimestrul 3 achitat). Mai multe detalii găsiți pe site.

IMAGINE SI COMUNICARE | Mesaje de mulțumire

Sărbătorile de iarnă sunt un moment special al anului, în care ne uităm în urmă, apreciem și mulțumim pentru momentele frumoase și realizările din ultimul an. De aceea, vă încurajăm ca în zilele care preced Crăciunul să vă luați un moment și să le mulțumiți partenerilor, sponsorilor, părinților și susținătorilor care au contribuit alături de voi la procesul educativ al cercetașilor și implicit la crearea unei lumi mai bune în comunitățile în care activați.

NOCRICH | Comandă cadouri de Crăciun de la Nocrich

Vrei să oferi cadouri autentice celor dragi și în același timp să sprijini cercetașia românească? Cel mai simplu este să comanzi obiecte de ceramică lucrate și pictate manual la Centrul Scout Nocrich. Aici poți vedea oferta completă. Pentru detalii legate de livrare și preț, contactează Centrul Scout la nocrich@scout.ro, 0765 179 503.

SCOUT SHOP | Boardgames!

Începând de săptămâna aceasta, portofoliul de produse Scout Shop va include și o colecție de jocuri tip boardgames adecvate cercetașilor. Pentru început, oferta magazinului nostru cuprinde 4 jocuri. Iată, în premieră, care vor fi acestea și la ce prețuri vor putea fi achiziționate:

  • Dixit: 115 lei
  • Dixit Odissey: 115 lei
  • Jungle Speed: 80 lei
  • Timeline Invenții: 60 lei

Prețurile includ TVA și vor rămâne valabile și după data de 1 ianuarie 2017.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.